TPU Avto Popolnoma Tipko Primeru LED Zaslon Tipka za Kritje velja za BMW 5 7 series G11 G12 G30 G31 G32 i8 I12 I15 G01 X3 G02 X4 G05 X5 G07 X7


Oznake: i12 telefon, bmw x6, armrest bmw e90, bmw f15 notranje trim, bmw x3 black ledvic žar, vrata x5, bmw f01 spredaj žar, preproga x5 g05, bmw f07 spojler, audi trim odstranitev orodje.

€7.12 €11.87
  • Na zalogi
  • w86810



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Barva razvrstitev: srebrna, Rdeča, Roza, Modra, črna
  • Vrsta Materiala: TPU
  • Znamka Vozila: Primerna za BMW LCD tipka

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

Funkcija:

100% Čisto Nov in Dobra Kvaliteta

Material: TPU

Barva:Kot slika kažejo

Količina: 1pcs

Fine izdelave in lep videz

Ščiti vaš avto ključ iz nič

Odlično dotik občutek, enostaven za montažo

Paket Vključuje:

1pcs Avto Ključ Pokrov (Ne Vključuje ključ)

Dostava

1.Mi bomo poslali postavke v 2-3 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

3.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

4.Izdelki so poslane za www.klasicna-hisa.si Standardne Dostave , www.klasicna-hisa.si Premium Dostave, ePacket,doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko traja do 60 delovnih dneh.

5.Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: https://global.cainiao.com/index.htm

(izvod brskalnika, da odprete)o nas, če bi radi.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.


Napiši mnenje

Podobni izdelki