1pcs Vožnje Anti-Glare Polarizirana Sončna Očala Očala Night Vision Vozniki Očala Notranje Zaščitno Opremo Prestav


Oznake: sunglasses lot veithdia, man sunglasses polazired, veithdia oversize sunglasses, veithdia mens sončna očala, moški sončna očala wapiti, človek sončna očala veithdia, človek haxagon sončna očala, round glasses veithdia, veithdia moška sončna očala, gradiant sončna očala moški.

€0.31 €0.43
  • Na zalogi
  • w89283



  • Uporaba področje: Moda, Vožnja, Na prostem
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Unisex
  • Vidna svetloba perspektive: 99 Odstotnih
  • Posebne Funkcije: Anti-glare, Polarizacija, Anti-UV, prah-dokazilo, Za Zaščito Pred Sevanjem
  • Poreklo: CN(Izvora)

1pcs Vožnje Anti-Glare Polarizirana Sončna Očala Očala Night Vision Vozniki Očala Notranje Zaščitno Opremo Prestav

Značilnosti

*1. Material: RAČUNALNIK *2. Objektiv barva: Rumena/Siva *3. Ta objektiv je zasnovan za dnevno zmanjšati poškodbe UV svoje oči in preprečujejo bleščanje. *4. Rumena objektiv je zasnovan za nočno zmanjšati blesk od vrhuncev, ko vozite, še posebej high beam, za izboljšanje varnosti. *5. V sunglass je idealen za različne dejavnosti na prostem, kot je vožnja, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov, sneg, šport, in še več.

Paket Vključuje

1 x sončna Očala

Pogosta VPRAŠANJA

Trgovci na debelo in trgovci na drobno so dobrodošle.Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brezplačna dostava metodo, ki traja le kratek čas, da pridejo.Če ste trgovec in želim, da svoj posel, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če bi radi.Kaj naj naredim, če nisem dobila predmet?Najprej obrnite na nas, bomo spremljali svoj predmet.Če parcela je bil izgubljen zaradi neznanega razloga, bomo pomislite, da celotno vračilo ali poslati to za vas.Smo pošten prodajalec, tako da ne skrbite.Če izdelki so težave, kako to storiti?Prosimo, da stik z nami v času bomo rešiti.Ne pusti vse slabo pregled prvič, da ne more rešiti vsak problem.


Napiši mnenje

Podobni izdelki