Digitalni LCD Zaslon na Dotik USB Polnilne Vreme Ura Spremljanje Temperature In Vlažnosti Prostora Termometer, Higrometer


Oznake: mi vremenske postaje, telo termometer za ponovno polnjenje, baterije za človekove termometer, antenski vremenske postaje, postaja vreme, wa vremenske postaje, termometer samodejno polnjenje, misol vremenske postaje, veliko vremenske postaje, velike vremenske postaje.

€8.38 €11.98
  • Na zalogi
  • w9004



  • Vrsta Prikaza: Digitalno
  • Slog: Stoji Postaja
  • Uporaba: V zaprtih prostorih
  • Teorija: Termometer, Higrometer
  • Blagovna Znamka: ABEDOE
  • Vrsta Napajanja: Drugo
  • Številka Modela: Temperatura In Vlažnost Meter

Značilnosti:

Velik LCD Zaslon

16:9 wide LCD zaslon z velikimi mestno ali ikone zaslona, zelo jasno in razločno, kako dobro veste, temperatura, vlažnost, datum, tednov, vremenske razmere in tako na preprost pogled.

Natančne meritve

Temperaturno merilno območje je od -10°C-65°C (33°F-140°F) natančnost: ±1℃; vlažnost merilnem območju je 10%~99%RH z natančnostjo ±5% relativne vlažnosti, posodabljanje na 2s, da bi vam z bolj natančne rezultate.

Dotik gumb design

Tri dotik gumbi pod zaslonom.MOD je gumb za nastavitev časa in datuma in budilke; (C/F gumb za enostavno preklapljanje med Celzija in Fahrenheita.In Max/min gumb pomaga, da se prikaže Najvišje in najnižje temperature ali vlažnosti.

Dve namestitev načine

Je zložljiv nosilec na hrbtni strani te vremenske ure za enostavno stoji na tabletop; ali lahko obesite na steno z uporabo obešanje luknjo, zelo priročno.

USB polnilne

To vreme ura ima vgrajeno litijevo baterijo , se lahko enostavno ponovno napolniti preko USB kabel za napajanje banke, računalnik ali napajalnik, bolj ekonomično in okolja.

Aplikacije

To večnamensko termometer in higrometer je primerna za vaš spalnica, dnevna soba, pisarna, zelena hiša, notranji vrt itd.

Navodilo

1.MOD gumb :(≡)

V običajni način, pritisnite in držite MOD gumb za dve sekundi za vstop v nastavitev čas način.Pri določanju časa načinu C/F ključ lahko prilagodite vrednost navzgor in MAX/MIN tipko, lahko prilagodite vrednost navzdol.Po prilagoditvi vrednost, pritisnite MOD za izhod in vnesite datuma način za nastavitev.V tem času, mestno za leto, ki se je skakanje, in C/F in MAX/MIN tipke se uporabljajo tudi, da prilagodite vrednost gor in dol.Po letu je nastavljena, se bo samodejno vnesite mesec prilagoditev in nato še datum.Po prilagoditvi vrednost, pritisnite MOD, da vnesete želeni način za nastavitev, enako C/F, MAX/MIN tipkami gor in dol, da prilagodite vrednost, po prilagoditev, pritisnite MOD tipko za konec nastavitev časa.V normalnem načinu, kratko pritisnite tipko za MOD tipka, da vklopite ali izklopite funkcijo budilka, in ustrezno opozorilo simbol se pojavijo ali izginejo.

2.C/tipka F(C/F):

V običajni način, pritisnite C/F ključ, da preklopite med Celzija in Fahrenheita.

3. MAX/MIN gumb (Λ):

V običajni način, pritisnite MAX/MIN tipko, da se prikaže najvišjo in najnižjo temperaturo in vlažnost, medtem ko pritiskate tipko za MAX in C/F tipke skupaj za jasno najvišjo in najnižjo evidence.Če se ne obračunavajo, pa se izbrišejo samodejno, ko 0:00.

Specifikacije:

Tip: Temperatura in Vlažnost Meter

Barva: Bela

Količina: 1pc

Material: ABS

LCD velikost zaslona: 16: 9

LCD-zaslon: ura, teden, temperatura, vlažnost, udobno izražanja, budilka, vremenska napoved

Temperaturno območje: -10°C-65°C (33°F-140°F)

Vlažnost obseg: 10%~99%relativne vlažnosti

Merjenje časa: 2 sekund

Temperatura natančnost: ±1℃

Vlažnost natančnost: ±5% relativne vlažnosti

Nepremočljiva: Št.

Baterija: polnilna litij baterija

Velikost izdelka: 125*74*17 mm/4.92*2.91*0.67 v (L*W*H)

Neto teža: 90 g/3.17 oz

Pakete:

1* Temperatura in Vlažnost Meter


Sales Book
2021-07-19
5/5
Very good, simple and practical. Thank you

Napiši mnenje

Podobni izdelki