Telovadnice Talne obloge, Preproge Puzzle Uresničevanje Preproge EVA Pena Pomičnimi Strešniki za Domačo Telovadnico Zgostitev Šok Za Fitnes Fitnes Vadbo


Oznake: šport športna oprema, maple gym flooring, las puzzle, crossfit mat, po meri foto puzzle, pena mat, gume tla telovadnice, krova teak, talna obloga telovadnici gume, pomična pena talne ploščice menards.

€6.94 €13.60
  • Na zalogi
  • w91690



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Telovadnice Talne Obloge, Predpražniki
  • Material: Drugo
  • Debelina: 6 mm (Začetnik)
  • Dolžina: Other

Značilnosti:

1. Enostavno Premikanje: Preprosta montaža, omogoča, da hitro sestavi fitnes preproge in puzzle preproge.So hitro priključen, enostavno odstranite in premakniti, preprosto in ravno, in površina mat je priročen ročaj.In mat je zvočno izoliran, shockproof, nepremočljiva, toplotno izolirana.

2.Zagotavlja Popolno Zaščito: Zagotavljajo zaščito za kolena, roke, hrbet, noge, tla in športne opreme.

3. Brez vonja in Praktično: mat je brez vonja in se lahko uporablja brez pranje in hlajenje.In jo je mogoče uporabiti kot otroške igrače ali kot okras.In to ni strupen ter brez vonja in se lahko uporablja brez pranje in hlajenje.Je varen za uporabo.

4. Enostaven za Shranjevanje: debel mat preprečuje otroka iz se poškoduje, ko je sedel na njem, medtem ko igranje.In prav tako se lahko uporablja kot gimnastika mat v zaprtem prostoru, ki je priročen za shranjevanje.

5. Trpežne Pene EVA: talne ploščice lahko ustvari udobno in oblazinjen uresničevanje prostora za tla gibanja.Širjenje jih na tleh, da se prepreči hladno zemljo, in jih lahko uporabite, da tvorijo velike mat ali začasno posteljo za spanje.

Specifikacije:

Material: gosta EVA pene

Velikost: vsak strešnik velikost - o 31*31*0.6 cm/12.20*12.20*0.24 v

Nasvet: zajema približno 12 kvadratnih metrov, vsak kos zajema približno 0.96 kvadratnih metrov

Vantage: enostavno čiščenje, obrišite z vlažno krpo in nevtralno milo

Teža: približno 50 g/kos

Tip: klasični pomična mat

Seznam Vsebine:

Pomična Talna Obloga * 12


Your Dumb 2
2021-03-30
1/5
Grosse moisissures, aucun remboursement. Je déconseille !!

Napiši mnenje

Podobni izdelki