Barva Stol Zajema Spandex Jedilnico Stretch Sedeža Kritje Stol Zaščitna torbica za Restavracijo Banquet34


Oznake: stol kritje stretch, plaža, sonce, bar stol stol, predsednik mao, stol krat, stol dolgo, Stol Pokrov, samorog steno, baby elf, bambus stol sedeža.

€1.70 €2.62
  • Na zalogi
  • w9201



  • Barve: kot fotografijo, kažejo,
  • velikost: Univerzalne Velikosti
  • Specifikacija: Stol nazaj višina je lahko od 45-60 cm
  • Material: Spandex / Poliester
  • Slog: Sodobno
  • Količina: 1pc
  • Številka Modela: Stol Pokrov
  • Uporaba: Plaža Stol, Roko Stol, Hotel Stol, Poroka Stol, Banket Stol
  • Vzorec: Navaden Barvanih

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,Visoko kakovost!Material: 8 %Spandex + 92% Poliester Paketu: 1pc Stol Kritje Velikost Primerna Stol: Nazaj Višina: 45~60 cm(za 17,7~23.6 palčni) Sedež Dolžina: 40~50 cm(15.74~19.68 palca) Širina Sedeža: 40~50 cm(15.74~19.68 palčni) Obvestilo:element stol kritje ni vključeno stol in drugih izdelkov .Prosimo, poskrbite, da bo vaš stol velikost s območju, preden ste plačali ,hvala.Vljudno Opomnika 1.Ročno merjenje 1-2 cm napaka je dovoljena 2.če želite drugo velikost,prosimo, da nas kontaktirate 3.različne države, velikost je različna ,prosimo, preverite, preden jo kupite 4.zaradi dolge razdalje prevoza problem ,izdelek, ki bo malo krat,izdelka ne tako ravno kot sliko,vendar ne vpliva na uporabo 7.Saj je razlika med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta .Zagotavljamo vam, da slog je enako, kot je prikazano na fotografijah. 8.katera si ne izbirate barvo Gumb, se obrnite na nas.

STORITVE

1) Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal za reševanje vse vaše težave.Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in elementi, št prejeli, prosimo, bodite prepričani, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali odpiranje spora,tako da smo se lahko odpravili težave na pozitiven način.Kot si lahko predstavljate,svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

2) Smo obljublja, da zagotavljanje najboljših storitev za naše dragocene stranke.Prodajamo kakovostne proizvode, ki imajo najboljše cene in premije storitev.Na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur (razen v soboto in nedeljo in praznik).Če imate kakršno koli vprašanje, ne\'t oklevajte, da nas kontaktirate.

PLAČILO

1) Pred nakupom, Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Ali ne,prosim, popravite ga pred plačilom.

2) Prosim, pustite opomba v plačilo opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost).

3) telefonsko številko, ki je priporočljivo za bolj natančno dostavo.

PAKIRANJE IN DOSTAVA GARANCIJE

1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli.

3) Podatki so poslani, ki jih na Kitajskem Post,www.klasicna-hisa.si Stardand ,E-Paketna dostava ali pot ste izbrali,doseže večina držav v 10 do 30 delovnih dni,ne štetja praznike in vikende.

4) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja tudi do 35 delovnih dni.Če lahko\ \ 't prejeli po 35 delovnih dni.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo.

5) Shipping lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

6) Če vam je všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne\'t ponudbo.Smo dont\ \ 't želite, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine.

7) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca\ \ 's odgovornosti.

8) Prosimo, preverite pri vaši državi\ \ 's carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

DRUGI NASVETI

1)na Debelo in padec ladijskega prometa ,na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne\'t leave informacij o nas, če ste\" d rad.

2)Pridobite več popusta ,hvala za vaše zanimanje za naše artikle.Obstaja določen znesek, ki je izven popust in kuponi v naši trgovini, ga lahko uporabljate, če izpolnjujete pogoje.In če si, da bi velika, da smo lahko vam več popusta in hitra dostava.

3)Prilagodite izdelek ,mi lahko prilagodite oblika in velikost za najbolj tekstil doma predmete v naši trgovini.Vključno z: Kavč kritje,stol kritje,blazine pokrov itd.Prosimo, obrnite na našo customer service za več informacij.

4)Naša politika vračanja, če to\'s, kakovosti blaga,ali blaga pošljite napake,bomo vrnjeno celotno vračilo.Če kupec kupil napačno blago,kupec treba plačati tovorni vrnjeno blago,tam lahko tudi polno nadomestilo.

5)Potrjujejo, naslov ,prosimo, poskusite, da nam podrobne informacije, kot je mogoče za naslov,kot so poštna številka,domača telefonska številka in številka mobilnega telefona.

6)ruski kupec ,če ruske Federacije stranke,prosimo, navedite vaše ime in priimek,drugače bi morda ne\'t got blaga.Hvala.


Napiši mnenje

Podobni izdelki