En Način Ogledalo Pravicy Stekla Film Reflektivni Okno Odtenek Toplote Nadzor Lepilo Stanovanjskih Nalepke za Domačo Pisarno,Rjava Srebrna


Oznake: okno odtenek film 100cm, odtenek okno film 60 cm, film auto glass niansiranje, rumena, okno odtenek folije 30 cm, okno odtenek film 80 cm, odtenek okno film 15 cm, okno film lepilo steklo niansiranje, rjav odtenek, avto steklo film, odtenek film avto steklo modra, windows odtenek film 20 cm.

€8.47
  • Na zalogi
  • w92261



  • Vrsta: Sijajna Film, Samolepilni
  • Postavka Dolžina: 200cm, 300cm, 500cm
  • Element Širina: 44.5cm, 60cm, 90cm
  • Material: PVC
  • UV: 87%
  • Debelina: 2mil
  • VLT: 8%
  • IR: 88%

En Način Ogledalo Pravicy Stekla Film Reflektivni Okno Odtenek Toplote Nadzor Lepilo Stanovanjskih Nalepke za Domačo Pisarno,Rjava Srebrna

Velikost:44.5*200 cm, 44.5*300 cm, 44.5*500cm, 60*200 cm,60*300 cm,60*500cm,90*200 cm,90*300 cm,90*500cm

Debelina:2mil/ 0.05(mm)

Barva:Eni strani je srebro,drugo je rjava.

Zmanjšanje glares, ne blokira učinek.

Prihranite pri stroških za energijo in obdržati vaše sobe ali pisarne hladilnik.

Ustvarjalne popolna dnevna zasebnosti prostor.

Package:1 x srebrno odtenek film

ANTI UV IN TOPLOTO NADZOR - En način okno film bloki iz 87% UV žarki in 88% infrardeče žarke, ščiti kožo in notranje pohištvo.In 8% VLT učinkovito zmanjšanje bleščanja, ki lahko imajo dober nap dan in čas zasebnost 100% ZASEBNOST - Okno zasebnosti ogledalo film zagotavlja 100% zasebnost v dnevnem in na prostem okno prikazuje učinkom ogledalo in ogledalo-učinek je obrnil na noč od zaprtih prostorih bo veliko svetlejši kot na prostem.V besedo, strani z več svetlobe bo ogledalo-učinek, zato prosim, ne pozabite, da pripravi zavese ponoči samolepilno - Ta samolepilni okno zasebnosti film je lepila design, lepilni moč ni močna, zato vas prosimo, naj vas ne skrbi, da zapustijo ostanka po odstranitvi.In to je zelo lepljivo tako dolgo, kot je posuta z vodo na lepilo strani in okna.Ni kemični sprostitev, zelo enostaven za namestitev, le poskrbite, okna površina je popolnoma čiste in povsem brez kakršnih koli madežev NAMESTITEV IN UPORABA - samolepilne ogledalo okno film je enostavno namestiti z veliko milnici v minuti, dveh ljudi, ki delajo skupaj, bo bolje, ena oseba peel off zadnji film, ena oseba gladi film z strgalo od vrha do dna, ne peel off preveč vsakič, kar bo zmanjšalo mehurčki.In to okno ogledalo film, ki se lahko uporabljajo za katero koli okno ali gladke steklene površine na dom, pisarna, kuhinja, kopalnica, in v učilnicah, itd OPOMBA - da bi z lahkoto odstraniti linijskih zaščitni film, preprosto uporabite 2 kosov trak uporablja na obeh straneh vogalih in potegnite.In prosim, spray toliko milnici, kot je mogoče na lepilo strani in stekla pred dala na okno

Navodila Za Namestitev:

Korak 1: preverite, ali vaš sistem windows temeljito očistiti.

Korak 2: Spray sistema windows z VELIKO milnici.

Korak 3: Izmerite točne dimenzije windows in previdno cut filma, da je prave velikosti.

4. korak: Odstranite prozorno, varnostno folijo z varnostno zaščito stanja, in spray VELIKO milnici na hrbtni strani statične film.

Korak 5: Pick up mokro film na najvišjih dveh vogalih, da prilepite mokro strani filma na mokro steklo, gladek film z rokami.

Korak 6: Spray vode na površino, obrnjena proti vam, uporabite squeegee, da odstranite dodatno vodo in zrak iz centra z ustrezno moč.

7. korak: prepričajte se, štirje vogali so vztrajno držati kozarec, trim off robove pustimo 2-3 mm vrzel od roba stekla do filma.

Korak 8: Rewet na površini celotnega filma in odstranite vse mehurčke, izbrisala površinske vode z gladko brezplačno brisačo.

9. korak: Če želite, da ga odstranite, preprosto olupimo okno film, iz katerega koli kota.Gre off čisto, brez ostankov.

Koristne Nasvete:

Hranite na okno in film zelo mokro med namestitvijo.Če postane suha, re-mokro in ga v celoti pred uporabo film.

Pred lepljenjem, ne pozabite, da odtrgajte zaščitno folijo ( prozoren film).

Spray več vode na steklo in površinsko filma, več vode, bolje, in strganje vse mehurčke s squeegee.

Pustite približno 2-3 mm vrzel od okvir okna in film, da bi se izognili, ki spadajo off ali curling; če pa vse kaže, padca ali curling, pick up kotu na robu, re-spray in prilepite, in strganje mehurček.


Napiši mnenje

Podobni izdelki