Rattan Banneton Preverjanje Kruh Košarico Krog/Ovalne Peko Torto Soline Fermentacijo Testa Kvasec Preverjanje, Ki Dokazujejo, Košare


Oznake: cev vrenju, košare za shranjevanje, kruh dokaz košarico, testo za preverjanje košarico, pečemo kruh, pečemo kruh plesni, košarice za kruh ratana, 0 peko, bambus banneton kruh košarico, granit bakeware.

€10.16 €19.55
  • Na zalogi
  • w9307



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ
  • Številka Modela: 200000577
  • Komplet Število: 4
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Material: rattan
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: Peko Vložki

Funkcija:

1.Odlične Izdelave: To banneton košarico z uporabo naravnega ratana, popolnoma brezplačno, od barvanja agent&chemicals.Dosežen z naravnim materialom, ljubezen in nego iz naše izdelavo ročno izdelane košarice mojstrov. 2.Super darilo za kruh, peciva, sladice: Presenečenje vaš ljubljeni tisti, podpornikom, gospodinje, prijatelji ali družinski člani, s naravnega ratana naredili lepo in dobro narejen skledo, da vsak bi bilo všeč.

3.Enostavno čiščenje & Nespremenljiv: Visoka kakovost in naravnega ratana, lahko učinkovito zagotovijo, da se košarice za kruh ne spremeni in da je suha po čisto.S perilo linijskih krpo, zaradi česar čiščenje bolj priročno!

4.Ali ste strokovnjak pek ali peko navdušence ali peko učenec, boste zagotovo razumeli pomen uporabe vrhunskih banneton.In dokazovanjem, košarice za kruh, kavo, bo odlična izbira za vas.

5.Multi-namen: Ne samo kruh, ki dokazujejo, košarice, ampak tudi posodo.

Specifikacija:

Material: Rattan

Tip A:

Velikost: Fermentacija v košarico: 25 cm v premeru, Kruh

Lame: 13*9 cm

Strgalo: 14.8*2,2 cm Perilo linijskih: univerzalna velikost, raztegljiva

Tip B/C:

Velikost:

10palčni kruh košarici: 25*15*8 cm

Strgalo: 13.3*9.3 cm

Kruh rezalnik: 14,8 cm

Paket Je Vključeno:

1x 25 cm vrenje v košarico

1 x perilo linijskih krpo

1 x Kruh Lame

1 x strgalo

Opombe:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.


Valerafghj
2021-03-31
5/5
Solid well done
Niko2015
2021-02-26
5/5
All in the best order, delivery in 13 days

Napiši mnenje

Podobni izdelki