LED Luč Kampiranje Polnilna Svetilka Nepremočljiva Prostem Pohodništvo, Ribolov USB Prenosni razsvetljava Telefon Napolnite Sončna Luč za Kampiranje


Oznake: ovratnik, pas, gps pet tracker, po meri pes pas, pes har, pas pes, cane corso pes, dildo pes, pomorjansko, pes enostavno hoje, pes pomorjansko.

€4.93 €6.09
  • Na zalogi
  • w96770



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Pasovi
  • Teža: about 175g
  • velikost: about 9*9*12.1cm/3.54*3.54*4.76inch
  • Padec ladijskega prometa: Podpora

Bullet Točk:

1、Svetla LED Žarnice: kampiranje svetlobo, je opremljen s 24 LED žarnice, vsaka približno 5W.Kot vsi vemo, LED žarnice so ena izmed najboljših žarnice v industriji v smislu svetlost, varčevanje z energijo, nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo.

2、za ponovno Polnjenje in Mobilne Moč: LED luč je vgrajena polnilna baterija 2400mAh.Polno polnjenje lahko traja do 12 ur.V nujnih primerih, luč se lahko uporablja kot vir energije za pametni telefoni ali tablični računalniki.Je zelo primeren za izpadi električne energije, potresi, kampiranje in uporabo v zaprtih prostorih.

3、nedrsečo Ročaj: To akumulatorska LED svetilka ima nedrsečo ročaj za enostavno obešanje in hands-free virov svetlobe.Ta LED svetilka lahko pomaga tudi osvetlitev vaši terasi ali dvorišču v zimo!

4、Nepremočljiva Design: Ta LED svetilka je izdelana tako, da se nepremočljiva, tako da lahko zlahka nosite s seboj, za kampiranje ali pohodništvo izleti.Še enkrat, zato, je idealno za nujne primere ali preživetje kompleti. (Samo življenje nepremočljiva).

5、5 Načinov: nujno je svetloba 5 razsvetljavo načinov-močna luč-srednje svetlobe-low light-utripa-klic na pomoč.

Opis:

Solarna Polnilna: Naša LED luč je vgrajena polnilna baterija 2400mAh.Napolnjeno luč, ki se lahko uporabijo za do 12 ur.V nujnih primerih, luč se lahko uporablja kot moč banke za pametni telefoni ali tablični računalniki.

Specifikacije:

Velikost: o 9*9*12.1 cm/3.54*3.54*4.76 palčni

Teža: 175 g o

Seznam Vsebine:

Sončna Luč Kampiranje*1

Navodila Za Uporabo*1

USB Kabel za Polnjenje,*1

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje kotov, prosimo, poskrbite, da odstopanja v izdelku so dovoljeni.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima določeno dimenzij tolerance.

3. Ker razlike med svetlobo in zaslon, barve, dejanski predmet in barvne fotografije, ki bo nekoliko drugačen, prosimo, prevladujejo z dejanskim predmetom.


Napiši mnenje

Podobni izdelki