1PC Otroci' Stranka Korist Set Magnetnih Fidget Kolesce, ki kroži okoli Obroča Kocka za Otroke, Odrasle Tlak Anksioznost Žiro Kolesce Igrača


Oznake: kovinsko kolesce, krmo, to pop, obroč zavrtite kolesce, seks igrače, figet spiner, gole magnetni, svinčnik otroci igrače, antistress set, Fidget Obroč.

€0.71 €1.11
  • Na zalogi
  • w99768



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: BTGEDTL
  • Material: ABS Plastike
  • Priporočamo, Starost: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Certificiranje: Noben

Značilnosti:

Prenosni Igrače: Majhna velikost, se lahko hranijo v rokah,ki je primerna za pisarne, cerkve, knjižnice, postaje, posebno izobraževanje, pouk, fizioterapija ali izobraževalne namene.

Primerno za Različne Oseba: Uporabna za različne ljudi, kot so nepazljivost, in avtizma, ki se lahko tudi izboljša in pomaga vsakodnevno lajšanje stresa in razdražljivost, ter izboljša koncentracijo.

Visoko-kakovostnih Materialov: iz živilskih visoko kakovostne ABS plastike materiala, nestrupeno in okolju prijaznih materialov,BPA free, ki so varni za igranje.

Oprostitev stres Kompleti: Pomoč za sprostitev stres roll med prst, ki je opremljen s snemljivo magnetno vrh lahko ločeno igra na mizi, ki je tudi koristno za otroke,malčke možgansko stimulacijo igrača & dobre izobraževalne igrače igra sklopov.

Najboljša Izbira za Otroke ali Odrasle: Primeren za otroke in odrasle, kot za rojstni dan darila, Božična darila, in najboljša izbira za oprostitev stres igrače ali za namizne igre

Paket Vključuje:

1Set Fidget Kolesce

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: pribl. 3,5 x 3,5 cm/1.37 1.37 x palčni

Material: ABS Plastika

Neto Teža: 22g/0.05 kg

Barva: Modra/Zelena/Roza/Rumena

opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki