4 Žepi Za Shranjevanje Vrečko Kavč Handrail Kavču Roko Ostalo Organizator Imetnik Daljinski Upravljalnik Organizator Vrečko Spodbujanje


Oznake: imetnik kavč, orgle, tv, agent, držalo kavč, stol krat, vrečko kavč, desk orgle, armrest stol, kavč torbica.

€9.44 €22.49
  • Na zalogi
  • w116327



  • Blagovna Znamka: Multiyilego
  • Uporaba: Manjše izdelke
  • Material: Krpo
  • Poreklo: CN(Izvora)

4 Žepi Za Shranjevanje Vrečko Kavč Handrail Kavču Roko Ostalo Organizator Imetnik Daljinski Upravljalnik Organizator Vrečko Spodbujanje Postavka Specifikacija: Specifikacija:

Barva: Črna, siva, kava

Material: Oxford krpo 600D.

Velikost: cca. 31 x 19 x 18 cm / za 12,2 x 7,5 x 7.1 cm (dolžina x širina x višina).

Značilnosti:

1. Izdelana iz trpežne, stroj oxford, enostaven za čiščenje in suho.

2. Hranite gospodinjskih predmetov in pripomočkov, čeden in urejen.To je enostavno najti in dobiti tisto, kar želite.

3. Obstaja veliko žepi, tri majhne žepe in pladenj.Primerna za shranjevanje revij, TV upravljalniki, očala, prigrizki, cups, itd.

4. Mogoče popolnoma zložiti, ko ni v uporabi.

5. Notranja struktura kartonske je dobro in ne enostavno za preoblikovanje.

6. Primerna za zofe, zofe, naslonjači, itd.

Paket Vključuje: 1 x Kavč Vrečko za Shranjevanje

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.


Napiši mnenje

Podobni izdelki