Hrana Razred Ribji Kolagen V Prahu, Lase,Kožo,Nohte,Sklepov & Bones Zdravje Podporo,Kožo, Tonik,Odstranjevanje Gub


Oznake: kolagen za lase, ruta trak tiskanja, lase beljakovin, lase beljakovin zdravljenje, keratin šampon, turban, detergent v prahu, Ploščo, barve za lase v prahu, čistilo ličila.

€11.65 €14.57
  • Na zalogi
  • w139884



  • Število Kosov: Ena Enota
  • Poreklo: CN(Izvora)

Kolagen je beljakovina, ki določa strukturno celovitost naših teles.

Kolagen je najbolj razširjena beljakovin v človeškem telesu, in jih je mogoče najti v kosti, kožo, mišice, oči, nohtov, vezi, kit, sklepov in las.

Kot organ, starosti, kolagena, dobave in sposobnost, da se regenerira njihovo zmanjšanje.To pa ogroža strukturno integriteto.Kolagenskih vlaken oslabi in razčlenitev, ki prispevajo k skupni znaki staranja, kot so gube in bolečine v sklepih.

Struktura

Kolagen je glavna strukturna komponenta za vsa tkiva v telesu, ki zagotavlja trdnost, trdnosti in odpornosti zanašamo na dan.

Regeneracija

Kolagen pomoči v regeneracijo in tvorijo novo tkivo.Glede na to, kako je urejeno, kolagen, ki je podlaga za rock-hard kosti ali mehko, mehko kožo.

Moč

Super Kolagen zagotavlja visoko učinkovitost ne/se za optimalno obnova kolagena v telesu.

Čistost

Naše kolagena, ki je etično izvirajo biti čista, učinkovite, & safe.NeoCell kolagena, ki je travo krmijo govedi, Paleo-prijazno, BREZ GSO, brez glutena in soje brezplačno.

Klinično Preizkušen

Naše Kolagena, ki je klinično dokazano, da poveča hidratacijo kože.Teme izkušeni čvrsta & mehkejšo kožo.

Absorpcija

Z Našo napredno hydrolyzation proces, velike molekule kolagena so enzymatically peptidi na manjše peptide, ki sta biološko in bioaktivnih v telesu.


Napiši mnenje

Podobni izdelki