Devet Vrst Avto osvežilcev Zraka Vonj v Avto Styling Zraka Vent Parfum Parfum za Samodejno Notranje zadeve Accessorie Avto Aromaterapija


Oznake: avto ura, avto dekor, avto, zrak osvežili avto, avto za, lg samodejno iskanje, oprema za avto, avto prilagoditev opreme, pisarniški pribor tehnologije, pheromon.

€0.98 €1.89
  • Na zalogi
  • w14527



  • Poreklo: CN(Izvora)

Nežen obalne breezes in mešanica ostre apple in poleti, melona

Prvotna AVTO osvežilcev ZRAKA: MALO DREVES je original avto osvežilcev zraka, ki osveži doma in na cesti.

DOLGOTRAJNO DIŠAVE IZKUŠNJE: Specializirana lastniške tehnologije v kombinaciji z izjemno dišav dostaviti dolgotrajno kakovost rezultatov.

VEČ KOT SAMO AVTO osvežilcev ZRAKA: osvežimo doma ali na cesti s original avto osvežilcev zraka.Super za uporabo v pralnice, garažah, kopalnicah, in hišne vonj področjih.

OSVEŽILI SVOJE ŽIVLJENJE: MALO DREVES osvežilcev zraka pridejo v široko paleto izdelkov stilov in dišave, zaradi česar je težko najti tistega, ki ga ljubiš!

IZDELANO V ZDA: Strogo testiranje in visokih standardov kakovosti zagotavlja premium dišave izkušnje, ki iz le najboljše sestavine.

Družba si prizadeva za ustvarjanje in najboljši avto osvežilcev zraka za potrošnike in okolje.Vse dišave izpolnjujejo ali presegajo Mednarodno Dišave Združenje smernice kot tudi naše stroge notranje varnostne standarde.

Vonj: češnje, limone, jagode, breskev, zeleno jabolko, kokosovo mleko, sivke, ocean, rose

Paket izdelkov:

1*Avto aromaterapija

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!


Napiši mnenje

Podobni izdelki