SHANREN Kolesarska GPS merilnik Hitrosti Kolesarski Računalnik Km Kolo Števec MTB Cesti ANT+ za Brezžični GPS merilnik Hitrosti Kolesa Dodatki


Oznake: bryton, protectored motocicleta, karbonski okvir, jakna moto, bicycl, kolesarska oprema splošno, moški gledajo, igpsport igs620, magnezij v prahu, merilnik moči.

€16.77 €33.55
  • Na zalogi
  • w14965



  • velikost: 73*52*20mm
  • Značilnosti: GPS Sledenje/Moč Oceno
  • Teža: 65g
  • Funtions: Podpora Moči Meter/Izlet za Shranjevanje/Luč Control/USB Podatkov Transsfer
  • Certificiranje: CE
  • Velikost Zaslona: 2.1 inch
  • zaslon: Hitrosti/Tempa/Srčni Utrip/Moč/Razdalja/Čas/Elevation/Naklon/Krog
  • Čas polnjenja: 2,5 ure
  • Ime: Miles GPS Kolo Računalnik
  • nepremočljiva: IP67
  • Sporočilo: Bluetooth & ANT+
  • Osvetlitev ozadja: LED osvetlitev
  • Delovni Čas: 25 ur
  • Poreklo: CN(Izvora)

Miles-Zgrajen za Vožnjo

Gredo še dlje in hitreje z Milj, a smart GPS kolo računalnik.Miles prinaša poklicne funkcije in meritve v kompakten in enostaven za uporabo format brez zapletenih nastavitev ali drage opreme, ki je potrebna.

Beseda, ki je Prvi Moč Oceno

Sedaj lahko dobite dosledno moč branje BREZ posebne moči meter.Miles oceni moči z namenskim algoritem.Obstaja več ključnih dejavnikov, ki vplivajo na natančnost moč oceno, zato je zelo priporočljivo, da par Km z kadence senzor in izpolnite vse ustrezne informacije v app.

Merilnik Moči Meritve

Miles je združljiv z močjo metrov, ki prikazuje moč in prejemanje podatkov prek ANT+.Ko merilnik moči je seznanjena z Milj, boste videli moč meritve na merilniku napajanja prikaže.

Smart Kolo Luč Nadzor

Miles deluje z Shanren je najbolje prodajani pametni rep svetlobe Raz Pro.

Led na Milj sveti v popolnem usklajevanju z Raz Pro: uporaba iste barve, način in signalizacija, ko ste prekinil.Plus, s Milj boste dobili, da enostavno nadzor vašega Raz Pro svetlobe, pravico iz vaše krmilo, vas popolnoma vidna, ko jahanje v temnih predorih ali na slabo osvetljenih cest.

Prilagodljiv Zaslon

Miles prihaja z prilagodljiv zaslon — in lahko izbirate (z omejenimi možnostmi) podatke, ki jih vidite na zaslonu prek Shanren Šport App.Tempa, hitrost, razdalja, krogov itd. — izbira je vaša.

Zasnovan za Delovanje

Miles skladbe vaš hitrost, razdalja, čas, nadmorske višine, nagiba ,krogov, čas, kalorij, temperatura, srčni utrip in ocene kolesarjenje moč.Ima vgrajen barometrični višinomer za natančen odčitki nadmorske višine in vse funkcionalnosti, ki jih boste morda potrebovali za načrtovanje in vrednotenje vaš kolesarski seje.

Visoko Natančnost GPS

Načrt in spremljali vaše kolo vožnja z Milj.Glejte razdaljo, ki ste pokriti, hitrost ste šli na in razpostavite vaš naslednji kolesarski poti z visoko natančnost GPS čip.

Lap Timer

Lap gumb omogoča informacije, pomembne za krog, da je mogoče v celoti povzeti in prikazani na zaslonu, preprosto zadel 'Krog' gumb, če želite ustvariti krog, marker

Zasnovan za Delovanje

48 sledenja spajanja.Miles skladbe vaš hitrost, razdalja, čas, nadmorske višine, nagiba, krogov, čas, kalorij, temperatura, srčni utrip in ocene kolesarjenje moč.Ima vgrajen barometrični višinomer za natančen odčitki nadmorske višine in vse funkcionalnosti, ki jih boste morda potrebovali za načrtovanje in analiziranje vaš kolesarski seje.

Odlično Združljivost

Miles podpira senzor hitrosti, kadence senzor, srčnega utripa, moči meter, in Shanren kolo luč RAZ Pro.Lahko seznanite vseh teh naprav preko BLE & ANT.

Optimizirana Aerodinamično Obliko

Čisto majhen in lahek.Miles', lepota je v svoji enostavnosti.Smo obdržali le najnujnejše, da poskrbite, da Milj enostavno prilega na razpoko roko vseh velikosti in lahko priključite na zvezdišče, sprednje ali zadnje kolo za vsako kolo.

Jasno Optika

Miles priti s a trpežne 2.1 palčni zaslon z nastavljivo osvetlitvijo za brisanje podatkov branje v obeh dnevno in nočno.

Poglobljena Analiza-Shanren Šport App

V Shanren Šport App prinaša vse Shanren izdelki skupaj z intuitiven in interaktivni vmesnik: skupno rabo podatkov med napravami, dobite posodobitve, analizira napredek, načrt za vaš kolesarski izleti in več.

Bluetooth & USB prenos podatkov

Združljivost z ANT+ in Bluetooth, naredite prenos podatkov vetrič.

Varna Namestitev

Miles prihaja s twist & zaklepanje gori, ki bo varno v mesto, ne glede na to, kako luknjasta vožnja je.

Optimizirana Aerodinamično Obliko

Čisto majhen in lahek.Miles', lepota je v svoji enostavnosti.Smo obdržali le najnujnejše, da poskrbite, da Milj enostavno prilega na razpoko roko vseh velikosti in lahko priključite na zvezdišče, sprednje ali zadnje kolo za vsako kolo.

Okolje In Zanesljivost Testa

Vrhunsko hidroizolacijo.Toča, dež ali nevihta, lahko uporabite Milj v vsakem vremenu.Če ste pripravljeni na vožnjo, zato je Milj.


Napiši mnenje

Podobni izdelki