VROČE Prodaje Nepremočljiva Kolo Računalnik Kolesom Merilnika prevožene poti merilnik Hitrosti na Zaslonu LCD Kolesarski Računalnik Velocimetro Žično Štoparica


Oznake: kolesarski števec brezžični, sunding računalnika kolesa, umazanijo kolo prevožene poti, ant srčnega utripa, bicycl, magene s3, žično kolo, računalnik, kadenca, velik računalnik, kolo, sumoran, aerobar kolo.

€1.90 €2.37
  • Na zalogi
  • w69877



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: Noben

Značilnosti:

1. Prenosni: ima kompaktno zasnovo, multi-funkcijo štoparice je ekonomičen in praktičen.

2. Nepremočljiva zaščite: Potopite v dežju za kratek čas, to je v redu, v rahel dež ali močan dež, vendar to ni priporočljivo, da dežja že dolgo časa, tako, da se prepreči dež, ki povzročajo nesreče.

3. Stanji pripravljenosti: 300 sekund brez signal vhod, zaslon bo preklopil ura, ura zadrževanja.

4. Memory funkcija: Če je promet vhoda signala ali pritisnite katero koli tipko, se lahko vrne k zaustavitvi načini in pomnjenju podatkov pred zaustavitvijo.

5. Enostavna namestitev: Ta izdelek je zelo enostaven za namestitev ne potrebujemo nobenega dodatnega orodja, ki so potrebna, in postopek namestitve je zelo priročno.

Opis:

To kolo mtb prevožene poti je izdelan iz trpežne in natančno materiala, ki je zelo primerna za namestitev na gorska kolesa.

Specifikacije:

Material: engineering plastics + elektronske komponente

Zaslon: LCD-zaslon

Velikost: 46mm*45 mm*19 mm

Količina: 1

Paket Je Vključeno:

1 pc * Kolesarska mtb prevožene poti

1 pc * Magnet

1 pc * Osnove

1 pc * Kabel Senzorja

1 pc * Uporabniški Priročnik

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki