2020 Najnovejši Polnjenje Dock Ročaj Za Nintend Stikalo Polnilec Za Nintendoswitch Joyicon Nadzor Dodatki Znanja


Oznake: gamepad ipega, black shark 3 gamepad, nadzor pro nintendo stikalo, fix nintendo stikalo krmilnika, nintendo stikalo controlers, nadzor ipega, ožičenje nadzor nintendo stikalo, manette nintendo stikalo krmilnika, polnjenje krmilnik nintendo stikalo, n64.

€4.32 €5.92
  • Na zalogi
  • w15750



  • Združljiv Znamko/Model: nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: gamepad polnilnik
  • Blagovna Znamka: choifoo
  • Certificiranje: CE, PIKA

2020 Najnovejši Polnjenje Dock Ročaj Za Nintend Stikalo

Polnilec Za Nintendoswitch Joyicon Nadzor Dodatki Znanja

Opis:

【Materiala】:Je lupina je izdelana iz visoko kakovostne ABS materiala, ki je videti zelo teksturo.Ob istem času, edinstven V-oblikovan dizajn, lahek material in ergonomska oblika načela, bo vaše zapestja manj boleče in utrujene, celo med dolgotrajno uporabo.

【Enostavno Namestite】: Če uporabljate polnilnik, morate le, da potisnite na ustrezno mesto za polnjenje.Operacija je zelo preprosta, in sponke, je smiselno zasnovani tako, da lahko enostavno priti vanjo.Ne bo drsna med igre, in to je zelo enostavno, da vzemite ven brez praske vaš .

【Varno 】: - polnjenje oprijem ima vgrajeno smart security chip, ki se samodejno izklopi po 30 sekundah po - polna zagotoviti, da ne bo previsoke in je varen in zanesljiv.Zagotavlja tudi obremenjenost napetost, preobremenjenost tok, kratek stik in nad temperaturo, tako da ste lahko prepričani, da joycon igra, medtem ko se polni.

【Velikost & Videz】: Ta - polnjenje prijem ni le edinstven v velikosti, ampak tudi videz. - polnjenje oprijem mini velikosti, ki je bolj priročno za izvajanje.Je zelo lahka in ne zavzame svoj prostor na vse.Polnilnik je videz, obliko, je zelo preprost in kompakten in ima vgrajeno LED luči, da vas spomnim polnjenje napredek - .Ko je lučka LED utripa, to pomeni, polnjenje, in ko svetloba je vedno on, to pomeni, da je popolnoma napolnjena.

Specifikacije:

Ime: Ročico polnjenja oprijem

Material: ABS

Barva: Črna

Teža izdelka: približno 50 g

Velikost: približno 97*86*14 mm

Uporablja izdelki: Za swtich

Paket Je Vključeno:

1*Igra polnjenje ročaj


Napiši mnenje

Podobni izdelki