Anti-gola Nevidno Prsih Obliž Dvojno Stranicami Oblačila Trak In Telo Trak Jasno Perilo Trak Proti prostim Nevidno Obliž


Oznake: Usta Sesalno, lepilo modrc trak, velik orodje prsih, orodja prsih, enostavno orodje prsih, ploščo rack s pokrovom, toolbox, bučko v polje, gume, ki bo ustrezala, lingeri.

€0.29 €0.76
  • Na zalogi
  • w2734



  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: 1
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Uporaba: Home DIY

Anti-gola Nevidno Prsih Obliž Dvojno Stranicami Oblačila Trak In Telo Trak

Značilnosti:

IMA OBLAČILA ENAKOMERNO

Neustrašni dvostranski lepilni trak bo imel vaš oblačila in hemlines udobno proti kožo ali spodnja oblačila, da vašo obleko, rafinirano, classy in eleganten ves dan.Ni bolj neprijetno, zdrsi, vidni trakovi, ali povešanje necklines.VARNO NA KOŽO

Naše posebno lepilo je zasnovan tako, da je koža varno in ne povzroča draženje, ko se nanese neposredno na kožo.Uporabljamo varne materiale, ki se udobno ves dan, ampak tudi sperite z lahkoto.

TKANINE PRIJAZNO

Stop uničuje oblačila in tkanine, z luknjami iz kovinske zaponke!Za razliko od zatiči, naše dvostranski lepilni trak je neviden za vse, ampak vas!Ni vozličasti znamke ali vrstic, ki se pogosto pojavlja s kovinskimi iglami.

PREMAKNITI Z ZAUPANJEM

Strokovno žensk in super mame so vedno na poti!Zato je naše trakom, ki je zgrajen, da imajo do gibanja in v realnem življenju uporabo.Ni treba stati kot kip ohraniti svojo popolno silhueto.

BITI NEUSTRAŠNA

Ženske, mame, in najstnike vsi radi naše trak nalepke, ker so lahko neustrašen s svoje obleke in osebni stil, brez skrbi, jih bo pokukal drugi.

Paket Je Vključeno:

1 xDouble Stranicami Oblačila Trak Opomba:

Prosimo, dovolite razliki 1-2 cm zaradi ročnega merjenja.


Napiši mnenje

Podobni izdelki