Elektronski kitara meri izdelka nadgradnjo plačilo povezava


Oznake: čokolada kitaro, jazz kitaro, kitara watch, kitara majica s kratkimi rokavi, telo kitare les, po meri kitara trgovina, guitar shirt, po meri les paul, po meri električna kitara, ura kitaro.

€23.35 €24.58
  • Na zalogi
  • w29343



  • Nazaj / Strani Materiala: Les Jelše
  • Ton Položaj: 21
  • Pickup: Pasivni Zaprtega Tipa
  • Fingerboard Materiala: Javor
  • Vrsta: ElectricGuitar
  • Primerna za: Domov-šolanje, Strokovne Uspešnosti, Začetnik, Unisex
  • Niz Navijalec: Zaprta Gumb
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Telo Material: Les Jelše

PROFIL:

Dobrodošli v naši spletni trgovini.Zagotavljamo vam, da boste dobili tisto, kar vidiš, in vse vam bo obravnavana s strokovnostjo in hospitality.By pot, nas lahko kontaktirate za več slik če ste radi enega od naših predmetov.

GARANCIJA

Mi test vsak kitare (kot so brenčanje, zvočni preizkus, izdelave), preden se pošiljajo z namenom zagotoviti tovarne odobren stanju.Če imate težave, ali niso zadovoljni z našimi kitara, prosimo, sporočite nam, takoj, ko ga prejmete.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zadovoljili vaše zadovoljstvo.

PAKIRANJE

Uporabljamo za Pakiranje pene za vse naše naročila.Naše dostava paketi so namenjeni za Mednarodni pomorski promet.

DOSTAVA

Običajno parceli, ki bodo dobavljeni iz prek EMS in S. F Express, ker to vas bo precej manj, in to ponavadi traja približno 4-10 dni, da pridejo atyour vrat, vam ponujamo s številko za sledenje, tako da boste lahko udobno spremljanje pošiljke napredek na spletni strani.

CARINSKE DAJATVE

Naša cena ne vključuje carinske dajatve.Ampak ne skrbite, mi lahko pišete besedo "Darilo" na zavijanje polje, in zagotoviti račun z zelo nizko vrednost, boste morda morali plačati malo ali brez carinskih dajatev.O dolžnosti, se posvetujte, lokalne navade pred nakupom naših izdelkov.

POLITIKA VRAČANJA

Ponudili vam bomo celotno kupnino le, če je predmet, ki ste jo prejeli, je drugačen, z opisom, ga vrnite v roku 3 dni po youreceived je, in da ga dobrem stanju.Ko bomo prejeli element, vam bomo celotno kupnino ali izmenjavo, ampak ne bomo vrnili ladijskega stroškov.Prosimo, da preberete Politiko vračanja, preden bi ga!

POVRATNE informacije

Najlepša hvala za vaš velik komentarje in povratne informacije.

Kot prodajalec, cenimo vaše pozitivne povratne informacije.Če ste zadovoljitev naših izdelkih, vas prosimo, da nam svoje pozitivne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo je naša motivacija.Se nemudoma obrnite na nas, če obstaja kakršen koli razlog, ki povzroča vas ne more pustiti pozitivne povratne informacije.Vedno bomo potrudili, da kupci zadovoljni.Prosim, ne nam slabo pripombe, preden je problem rešen.Hvala!

Dragi prijatelji, veseli, da prejmemo vaše pismo komunikacije.Lep Pozdrav!


Chlodaven
2021-07-23
5/5
They only had this guitar with a snake on the fingerboard but I wanted the wolves. Spoke quite them and for a little charge they made it exactly has I wanted! Great and quick communication! Highly recommend this shop!

Napiši mnenje

Podobni izdelki