Nova 12/16Pcs Strokovno Nohtov rezalnik Pedikura Škarje Komplet iz Nerjavečega Jekla Orel Kavljem Prenosni Manikirne Nohtov, Clipper Orodje Set


Oznake: barvita ponaredek nohte, set, pedicur, beone nohtov clipper set, set za manikiranje človek, nož, tweezer, apno a ongle, jedilni pribor iz prenosnih po meri, moldes manikura, kompleti orodja strokovno.

€7.03 €14.05
  • Na zalogi
  • w67952



  • velikost: 12/16 in 1
  • Količina: 12/16
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Set & Kit

Strokovno manikuro orodje set:

To manikuro sklop zajema zelo uporabnih orodij, ki lahko izpolni vse, kar potrebujete za profesionalno nego nohtov.Kot so pincete, odmrlo kožo, škarje, uho izbirčen, akne, igle in tako naprej.

Odlični materiali:

Ti žebelj transportno letalo so izdelani iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in so zelo trpežna.Pravilno zaščitene lahko trajajo več let.

Edinstveno darilo komplet:

Nego nohtov nastavite lahko zagotavljajo odlično strokovno nohtov salon, dal v elegantni usnjeni primeru se lahko uporablja kot praznik, rojstni dan ali poročno darilo za vašo družino in prijatelji.

Visoko kakovostne poprodajne storitve:

Zagotavljamo vam 100% visoko kakovostnih proizvodov.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas v času in vam bo dal zadovoljiv odgovor.

Če obstaja kakršen koli izdelkom težave, se obrnite na službo za stranke, bomo rešiti problem popolnoma za vas! !

O Ladijski

♡ Običajno lahko dosežemo blaga v roku enega tedna po prejemu plačila. (Pravna Počitnice in nedelje, ne moremo ne ladje, da v času, prosimo za razumevanje.)

♡ Včasih, zaradi logistike posodobitve informacij počasi, parcela sledenje podatkov bo posodobitev v 3-5 dneh.

♡ Čas dostave je odvisen od namembne države in drugih negotovih dejavnikov, to ponavadi traja približno 10-30 dni po navadni pošti(www.klasicna-hisa.si Standardne Dostave,ePacket,Kitajska Post Air Mail itd.).

♡ Prosimo zagotovite, da je vaš naslov in polno ime pravilno nastavljena v angleškem jeziku.

Nasveti:

Po tem, ko ste prejeli vaše parceli, prosimo, obrnite na našo customer service v čas, če obstajajo kakršne koli težave z izdelki, ki ste jih prejeli.Bomo poskušali naše najboljše, da ste zadovoljni rešitev.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki