Nov Avto Nosilec Za Telefon, Dvojni Telefon Gori Posnetek Avto, Mobilni Telefon Stojalo Zložljivo Sesalni Nadzorno Ploščo Za 3,5-6.8-Palčni Nosilec Za Telefon


Oznake: avto nosilec za telefon, avto nosilec za telefon, magnet dobro, avto nosilec mobil, gravity avto nosilec za telefon, magnetni, smartphone holder car auto, palčni tablični računalnik, qi, magnetni sesalni telefon gori, 4g android tablet, 230v avto.

€3.48 €5.51
  • Na zalogi
  • w95960



  • Material: ABS+Silikona
  • Barva Ime: črna
  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti:

1、Premium & Vzdržljiva in Trajna: Ta nosilec za telefon, ki je izdelan iz ABS materiala, ki je čvrst in vzdržljiv.Sesalni funkcije, dobra prilagodljivost in dobro visoke temperature odpornost.To se lahko ponovno uporabi.Lahko jo držijo na armaturni plošči avtomobila ali vetrobransko steklo.Tudi, lahko ga uporabljate doma, in ga je mogoče popolnoma priključen na namizni ali stenski, ko ste študij, gledanje video posnetkov, poučevanja ali posluša.Popolnoma hands-free in nastavljiv stališča.

2、Ustreza Večini Mobilnikov: Ta telefon nastavek je primeren za 3,5-6.8-palčni mobilnikov.Se prilega skoraj vsi telefoni na trgu.

3、Enostaven za Namestitev: Ta telefon imetnik lahko zaljubljen na sredinski konzoli, na vetrobransko steklo avtomobila, in lahko odstranite močan sesalni in jo držijo v druge kraje, in ga je mogoče oprati in ponovno uporabiti.

4、Dvojne Posnetke Design: mobilni telefon imetnik je zasnovan z 2 posnetki, tako da lahko uporabite 2 telefonov hkrati.

5、Free Prilagodite: Ta telefon mount omogoča 360 stopinj prilagoditve omogočajo doseganje različnih kotov gledanja, ki jo prepognite navzgor in navzdol 130 stopinj.

Specifikacije:

Ime: Zložljive Sesalni Dvojne Posnetke Telefon Gori

Izdelek material: ABS+silikona

Teža: približno 226g

Namestitev: nadzorna plošča

Material: ABS

Seznam Vsebine:

1*Zložljivi Nosilec Za Telefon

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni, ki ga podpira Kreditne kartice, Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.

Če vi potreba rabiti "drugih" plačila,se obrnite na nas po e-pošti ali sms.

Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če so nekateri težko, mi prosim sporočite.

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.

Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,običajno bo trajalo 25-45 delovnih dni (v nekaterih državah je lahko veliko več), če morate blago zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd.Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.


Napiši mnenje

Podobni izdelki