8bitdo SN30 Pro Krmilnik za Igre 6-Osni Vibracije Bluetooth-združljiv Brezžični Gamepad Brezžični GAMEstick Ročaj Nadzor


Oznake: 8 bitdo sn30 pro, 4k igra stick, spopadov igra krmilnik, 8bitdo stikalo, krmilnik za igre pc pregled, n3, 8bitdo, Nadzor, bluetooth audio control stikalo, avto nadzor pc.

€26.34 €43.90
  • Na zalogi
  • w9867



  • Združljiv Znamko/Model: Noben
  • Certificiranje: CE
  • Blagovna Znamka: ALLOYSEED
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: /

8bitdo SN30 Pro Brezžični Krmilnik 6-Osni Počil Vibracije za ponovno Polnjenje Gamepad za Preklop Windows Android Pare Mac OS Gamestick

Opis:

Podpora 6-osni somatosensory, vibracije, in poruši gumbi po meri.Platformo, ki je združljiv s Stikalom, Windows, Mac OS, Android, Pare, ipd.

Funkcija:

1. SN30 Pro je opremljen s 6-osni somatosensory (3-osni žiroskop, 3-osni pospešek senzor), vibracije modul in 4.0, ki omogoča, da igrate igre in podporo več interakcije.

2. Vmesnik nadgradnjo USB-C, Ni treba skrbeti za yamaho vmesnik v obratni smeri.Ne samo, da je strojna oprema močan, zunanjost modela je tudi integrirana z classic, retro elementi, prebujanje znane spomine.

3. To lahko podpira različne platforme naprave.Poleg povezave, lahko tudi povežete s kablom USB.Skozi firmware update, boste lahko dobili nova delovna način upravljavca, kot podpira druge naprave, za Nintend Stikalo in Raspberry Pi.

Specifikacija:

Združljivost za Stikalo, Windows, MAC OS, Android, Pare

Delovni Način: Za Preklop Načina, X-Vhod, Mac Način, D-Vnos

Lastnosti: Podpora Vibracije, Podpora 6-Osni Somatosensory (3-Osni Žiroskop, 3-Osni Pospešek Senzor), Podpora Gumb Po Meri Počil

Način povezave: Brezžična Povezava, USB, Žična Povezava

Napajanje: Lithium Polymer Baterija 480mAh, Baterije 16 Ur, Polnjenje 1~2 Uri

Velikost izdelka: 144 X 64 X 33 mm

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Wireless Controller

1 X USB C Podatkovni Kabel

1 X Ročni


Helenochk
2021-06-11
5/5
Everything perfect

Napiši mnenje

Podobni izdelki